Cijenimo vašu privatnost i poštujemo vaše osobne podatke.

Izravnim i neizravnim kontaktima, slanjem upita, potpisom ugovora, uspostavljanjem kupoprodajnog odnosa, a i na druge načine, povjeravate nam vaše osobne podatke kao što su: ime, prezime, osobni identifikacijski broj, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte, broj telefona, financijski podaci (potrebni za plaćanje), itd.

Dobrovoljnim davanjem osobnih podataka vi pristajete na to da ih Unitas d.d. obrađuje, koristi i čuva na način opisan u ovoj Izjavi.

Budući da želimo opravdati vaše povjerenje, poduzimamo sve kako bismo vaše osobne podatke zaštitili od neovlaštenog i nenemjenskog korištenja, u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni za postizanje svrhe radi koje ste nam vaše osobne podatke i povjerili.

Prilikom prodaje naših proizvoda i usluga, izravno, poštom ili putem interneta, te prilikom sklapanja Ugovora o poslovnoj suradnji, zatražit ćemo vaše osobne podatke , a čuvat ćemo ih u našim evidencijama sukladno propisanim rokovima čuvanja ili do vašeg opoziva.

Obvezujemo se da vaše osobne podatke nećemo proslijeđivati, prodavati ili na drugi način ustupati nepovezanim trećim stranama.

Ipak, želimo vas upozoriti da u obavaljanju svojih djelatnosti koristimo partnere za poslove koji nisu naše područje djelatnosti. Stoga, kad je neophodno dajemo im informacije koje mogu uključivati i vaše osobne podatke. Npr. pošta ili dostavna služba mora znati vaše ime, prezime i adresu kako bi vam mogla dostaviti pošiljku. No, poslovnim partnerima dostavljamo samo one osobne podatke koji su nužni za obavljanje njihovog posla, a sukladno Uredbi i oni se obvezuju na čuvanje i zaštitiu vaših osobnih podataka.

Za zaštitu prava u vezi s osobnim podacima koje ste nam povjerili možete se obratiti pisanim putem na našu adresu ili elektroničkom poštom na tajnica@unitas.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Vaš Unitas

Cijena dostave ovisi o težini paketa!!! The price of shipping depends on package weight! Otkaži